Motivation noll, alltså pausdags

Jag sällar mig till den gruppen som på senare tid lagt ned/pausat sina bloggar (flera stycken jag brukade läsa har lagt ned bara de senaste veckorna).

Har väl märkts på sista tiden att det enda som dyker upp här är gnäll med ojämna mellanrum. Jag tror att det kanske betyder att det är dags att ta en liten paus. Just nu är allt så kaotiskt och hysteriskt omkring mig att det inte känns roligt att skriva något alls, för allt blir till en tröstlös röra när det hamnar i skrift och det påverkar den negativa spiralen i verkligheten ännu mer.

Jag lär återkomma i framtiden, men för tillfället tackar jag för mig.

Mer renoveringsgnäll

Men nu berör det faktiskt inte min renovering utan grannens. Hans kök går vägg i vägg med mitt rum. Och han håller på att renovera köket. Borrar och bankar och det låter som att väggen ska rasa in, typ. Och det har låtit ett bra tag. Är glad att jag somnade tidigt igår i alla fall, så jag fick sova.

Okej, dags att sluta gnälla och ta mig i kragen litet. Ska ut och kolla på alternativ till min gamla kyl och se vad jag kan göra för att minimera problemen. Sen måste jag sätta mig och maila allt jag behöver få gjort i köket (som går att göra) till hantverkaren, som har tid en månad framåt och sen efter åreskiftet. Gäller att snabba på.

Hant...värk

Jaha. hantverkaren kom till slut igår, bara för att krossa hela min planering. Det är nämligen så att väggen som jag verkligen behöver flytta på inte kan flyttas. Inte utan att betala astronomiska belopp och stänga strömmen i hela huset i minst ett dygn. Det är nämligen så att elledningen som går genom väggen är en elstam. Jippie. Så detta lämnar mig med två lösningar, den ena värre än den andra. Fanfanfan. Jag orkar inte med detta mer. Vill bara sälja skiten och försvinna iväg nånstans. Fruktansvärt trött på hela grejen.

Är dessutom fruktansvärt trött, har varit uppe sen sex imorse, dagskryssning med M, och därmed extra känslig. Ska bara sova sova sova nu. Vill inte vakna på ett bra tag. Verkligen inte.

Väntans tider...

Japp... Väntar på en hantverkare. Och väntar. Och väntar. Han ska komma och kolla på mitt kök... I teorin i alla fall. Suck.

Får väl se om han dyker upp eller inte.

Tröttsamt.

Hemma bäst?

Inte just nu i alla fall. Relativt nyligen hemkommen efter en helg i Hbg. Helt underbart att komma bort. Egentid med manikyr, umgås med underbara människor och ett 20-årskalas i lördags för Hbg-M som fyller 30 idag (grattis!). Att bara vara, så skönt. Nu börjar allvaret igen dock, med renoveringar, jobb och annat man borde kunna klara sig utan.

Tack F för lånet av bilen i helgen, du är underbar! Och tack J&M för att vi fick bo hos er i helgen, var supermysigt! Puss på er alla.

Duscha, fixa sig. Sova och låtsas som att jobb imorgon bara är en ond dröm. Förra fredagen var ju helt horribel... Men i fredags... Det kom fanimig nära... Vad är det som händer med världen egentligen? Incident på incident radas upp nu. Det är helt galet.

RSS 2.0