För innerst inne handlar det bara om bekräftelse

Jess, så var en lördag till avklarad. Just nu känns det mest som en lättnad, faktiskt, även om Lacrimae hade trevligt och förlorade stort i biljard mot några vänner.

Lacrimae har nämligen hamnat i en period då hon behöver en annan typ av bekräftelse än vad hennes flings kan ge henne. Lacrimae förstår inte riktigt vad det är som har hänt... Hon är inte ute efter den stora kärleken, eller ens en frukost ihop morgonen efter... Hon ringer eller messar inte i tid och otid, hon behöver helt enkelt bara få ha litet kul utan allt runtomkringtjafs. MEN. Det verkar vara just här problemet ligger, för det verkar som detta beteende skrämmer bort folk. Får visst inte vara som Lacrimae är. Eller så är de flings som Lacrime träffar på fel nivå. Hur som, fel sorts bekräftelse skapar bara svårigheter, man väntar på en sak och det blir förbannat fel när man inte får det man behöver. Känns som en diss fast det kanske inte egentligen är det...

Det Lacrimae vill komma till är att det nog är dags att säga byebye till det senaste flinget. Nu har det messats fram och tillbaka i flera veckor, men ingen djälvla action här inte, har inte setts på flera veckor nu. Så, om inget oväntat händer, är det Mr K out, ny förmåga in. Det fullkomligt dräller ju av söta pöjks överallt, någon måste funka som Lacrimaes sängvärmare... ;)

Idag blir det troligen fotboll, ska bli kul, bara vi får tag på klackbiljetter. Framförhållning har aldrig varit Lacrimaes starka sida... Och på tal om ingenting, en annan av Lacrimaes starka sidor (eller svaga, välj själva) är att hon tenderar att tala om dig själv i tredje person. Men det hade ni kanske redan märkt?

Lacrimae -- the essentials

Okej då, here we go. Jag antar att en liten presentation skulle vara på sin plats. Frågan på allas läppar är ju natruligtvis, vem i helvete är Lacrimae? På allmän begäran (jodå, jag hör er allt. vaddå hörselhallucinationer?) är här en liten beskrivning. Och för er som känner mig, det är klart att Lacrimae är precis som det beskrivs nedan, inget annat är tänkbart, det är bara ni som missförstått mig totalt ;)

I alla fall, Lacrimae kan bäst beskrivas som en lagom neurotisk person. Hon har fullt med galna ideér som hon nästan aldrig genomför och är selektivt fanatisk i det mesta hon gör. Med detta menas att när Lacrimae ger sig in i någonting gör hon det till hundratio procent. Tills hon tröttnar alltså, vilket brukar ske ganska snabbt. Då skuttar hon vidare till nästa sak, och så fortgår det.

Lacrimae befinner sig i sina bästa år (naturligtvis) och delar för närvarande sin tid främst mellan arbete, vänner och diverse relativt kortlivade hobbies. Just nu heter den främsta hobbisen att samla på flings, men det börjar kännas litet gammalt.

Exakt vad Lacrimae arbetar med kan vi lämna därhän, det räcker med att säga att hon har ett nyttigt arbete. (Med det menas att hon är underbetald och överarbetad. Men det finns faktiskt saker som kompenserar, till och från i alla fall.)


Och om Lacrimae skulle få vara vem som helst skulle hon vara en kombination mellan Nemi och Modesty Blaise.

--

Lacrimae gillar inte att lämna ut för mycket detaljer om sig själv, så vi börjar såhär. Mer information kommer väl läcka ut mellan raderna.

Startskottet har gått

Jajmänsan. Nu har Lacrimae äntligen, efter månaders av jag-ska-minsann-skaffa-mig-en-egen-blogg-och-inte-bara-läsa-andras-tankar äntiligen fått tummen ur! The blogg är skapad och nu finns det ingen återvändo! Nu ska här skrivas skrivas skrivas.

Handsken är kastad, återstår bara att se om någon vill plocka upp den.



RSS 2.0