Erase, rewind... och gör samma djävla misstag på nytt

Var ett tag sen Lacrimae skrev, har haft så sjukt mycket att göra ute i den otäcka verkligheten. Jobb, vänner, familj och diverse happenings har gjort att veckorna har flygit iväg med oanad fart...

Hur som, Lacrimae är något arg på sig själv. För litet mer än en vecka sen bestämde hon sig. Alla flings skulle rensas bort. Alla nummer, varenda sketet sms... (för ni vet hur det är, har man kvar sms har man kvar nummer, har man kvar nummer, kan man skicka nya sms på fyllan...) Sagt och gjort, Lacrimae skred till verket och var mäkta stolt över sig själv. Och vad händer? Jo, i helgen får Lacrimae ett fylle-sms från ett av flingsen.... Ignorerar Lacrimae detta? Nejnej. Borde hon ha gjort det? Japp! Summan av kardemumman är att Lacrimae hade en väääldigt trevlig natt (förvisso icke att förakta) MEN, nu är cirkusen igång igen, och Lacrimae är så förbannat trött på alla djävla spel. Tala bara om vad du är ute efter, goddammit! Lacrimae orkar inte vänta på svar i ett par dagar när hon vet att ett kommer förr eller senare. Antingen så är det intressant, eller så är det inte det. Antingen så hörs man bara när man vill till, eller så hörs man annars också, men man spelar fanimig inte såhär. Blä, Lacrimaes toleransnivå är visst noll idag. Är nog litet hudlös efter en extremt tuff jobbvecka och fullspäckat fritidsschema... Lacrimae borde verkligen bara ta det superlugnt ikväll, men skall kanske ut med en vän. Vore dock dumt, blir utgång både fredag och lördag.

En vecka jobb till, sen ska Lacrimae ha välförtjänt semester. Hurra!

Ajajaj

Lacrimae har träningsvärk som inte är av denna värld. Framförallt gör det apont i framsidan av låren, och att sätta sig och ställa sig upp är en plåga utan dess like. Ni kanske undrar vad Lacrimae har varit ute på för äventyr, men det är ingt överdrivet spännande, ledsen att göra er besvikna. Anledningen till värken är att Lacrimae till att börja med sprang VårRuset i måndags, vilket kanske inte var det smartaste eftersom Lacrimae inte sprungit längre sträckor sen typ minimaran... Ännu dummare var att Lacrimae inte stretchade efteråt, hon var alltför upptagen av att få sig ett glas vin och en cigg. Hur som, värken satt fortfarande i imorse, men inte alls så farligt. Så vad gör Lacrimae då? Jo, hon kör ett bodypump-pass på lunchen, och känner av att det inte är riktigt som det ska med nån muskel i vänster lår än. Men, istället för att bryta eller åtminstone ta det lungt, kör Lacrimae på allt vad hon kan. Så, sannolikheten att Lacrimae kan gå imorgon lär vara typ lika med noll....

Idag har Lacrimae tagit en lugn kväll, var ute och åt middag med sin mor och sedan hon kom hem har hon mest suttit vid datorn. Duktigt, eftersom Lacrimae verkligen var sugen på att gå ut. Hon kom dock fram till att det räckte med att ha varit ute tisdag och onsdag, och det blir dessutom utgång på lördag också. Förnuftigt.

Imorgon blir det också litet panikshopping. Lacrimae har nämligen desperat jagat igenom garderoben för några presentabla tröjor som funkar i den här värmen som bara kom från ingenstans, men hittar inget. Så det finns bara en sak att göra, trots att det innebär middag hos mamma åtminstone varannan dag tills nästa lön dimper ner. NK, here i come.

What a weekend

Lacrimae har befunnit sig ljusår från datorer den senaste veckan när det inte varit i jobbsammanhang, därav avsaknaden av inlägg. Det har helt enkelt varit alldeles för mycket ute i verkligheten sista tiden. Lacrimae har haft äckligt mycket på jobbet, har väl jobbat över varje dag, och dessutom varit på jobbet äckligt tidigt, i fredags var Lacrimae där redan innan sju.

Hur som helst, Lacrimae skulle nog behövt ha tagit det lugnt hela helgen, bara vilat och varit. Men nej. Lacrimae har varit ute och slarvat till tidig morgon både fredag och lördag. Det har varit en sån där konstig helg, där man hamnat på helt andra ställen än vad man har tänkt sig. Lacrimae och en kompis hade bestämt sig för att skippa förortsrundan för en gångs skull, det skulle bli gaybarerna som skulle hedras med vår närvaro. Fast nåt gick visst litet fel på vägen, för fredagen slutade i källaren på ett sunkhak där Lacrimae och hennes vän lekte sanning & konsekvens med några främmande karlar... Vad dock oskyldigt, Lacrimae gjorde inget dumt. Lördagen började trevligt med att em-kvalet sågs på en trevlig söderpub, där vi var kvar större delen av kvällen, men det gick utför därifrån med ett fjortishak och sen falafel tillsammans med några superunderliga förmågor vi hittade på t-banan... Ja, herregud. Om man ska se positivt på helgen så höll i alla fall Lacrimae sitt löfte om att inte hitta nån ny fling. Och det känns faktiskt som ett bra beslut. Lacrimae behöver reda upp allt annat först.

Och en bilsemester är nu planerad med en vän. Ska bli superkul, om vi bara lagar bilen först... Vi gjorde upp reserutten på ganska typiskt Lacrimaevis, hitta några ställen som man absolut vill se, välj ut mellanstäderna genom att kolla på en sverigekarta och välja städer med roliga namn man aldrig hört talas om... Men kul kommer det nog bli.

Idag blir allmän slappardag, Lacrimae går mellan balkongen och sängen, vilket är lagom avancerat för en bakfyllesöndag. Blir eventuellt en promenad sen, om Lacrimae orkar pallra sig ut.

RSS 2.0