Ajajaj

Lacrimae har träningsvärk som inte är av denna värld. Framförallt gör det apont i framsidan av låren, och att sätta sig och ställa sig upp är en plåga utan dess like. Ni kanske undrar vad Lacrimae har varit ute på för äventyr, men det är ingt överdrivet spännande, ledsen att göra er besvikna. Anledningen till värken är att Lacrimae till att börja med sprang VårRuset i måndags, vilket kanske inte var det smartaste eftersom Lacrimae inte sprungit längre sträckor sen typ minimaran... Ännu dummare var att Lacrimae inte stretchade efteråt, hon var alltför upptagen av att få sig ett glas vin och en cigg. Hur som, värken satt fortfarande i imorse, men inte alls så farligt. Så vad gör Lacrimae då? Jo, hon kör ett bodypump-pass på lunchen, och känner av att det inte är riktigt som det ska med nån muskel i vänster lår än. Men, istället för att bryta eller åtminstone ta det lungt, kör Lacrimae på allt vad hon kan. Så, sannolikheten att Lacrimae kan gå imorgon lär vara typ lika med noll....

Idag har Lacrimae tagit en lugn kväll, var ute och åt middag med sin mor och sedan hon kom hem har hon mest suttit vid datorn. Duktigt, eftersom Lacrimae verkligen var sugen på att gå ut. Hon kom dock fram till att det räckte med att ha varit ute tisdag och onsdag, och det blir dessutom utgång på lördag också. Förnuftigt.

Imorgon blir det också litet panikshopping. Lacrimae har nämligen desperat jagat igenom garderoben för några presentabla tröjor som funkar i den här värmen som bara kom från ingenstans, men hittar inget. Så det finns bara en sak att göra, trots att det innebär middag hos mamma åtminstone varannan dag tills nästa lön dimper ner. NK, here i come.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0