Vatten över huvudet

Lacrimae har lyckats med konststycket att trassla in sig med två flings samtidigt... Beach Boy och Lacrimae har ju messats hur mkt som helst varje dag, tills i fredags, då Lacrimae helt plötsligt inte fick svar på ett mess, och har inte hört av honom sen dess.... Så Lacrimae är litet irriterad och inte så litet konfunderad. Först en djäkla massa meddelanden, och sen totaltystnad... What's with that? Jaja, Lacrimae kommer inte att höra av sig, bollen är på hans planhalva....

Igår hade Lacrimae kastat ut modershjärtat från hennes lägenhet, eftersom hon Lacrimae ville åt hennes enorma balkong och den tystnad som ensamheten för med sig... Kära mamma var faktiskt snäll nog att göra Lacrimae till lags, trevligt nog, eftersom det var årets stora happening som skulle avnjutas, nya Potterboken. Så, utrustad med boken och chokladglass från Lejonet & Björnen slängde sig Lacrimae på en stol på balkongen för att läsa. Då började naturligtvis telefonen att ringa, och Lacrimae spenderade ett bra tag i telefon. Så kom det ett meddelande, och Lacrimae tänkte att nu har Beach Boy äntligen fått tummen ur... Men nej, det var Mr K som hörde av sig mitt på en lördag... Har aldrig hänt förr... Det har liksom funkat som så att man hör av sig då man druckit massor av alkohol, eller allmänna meddelanden mitt i veckan, som man inte riktigt begriper vad de är bra för... Men detta var ett tydligt ses-ikväll?-meddelande sänt innan middagstid... What the fuck, liksom... Och, summan av det hela blev naturligtvis att Lacrimae träffade Mr K under natten, dels för att hon bara inte kan låta bli, dels för att hon var lite pissed på Beach Boy. En riktigt bra lördag, måste Lacrimae tillstå, först en bra bok, sen bra sex... Lacrimae önskar nästan att Mr K var boyfriend material, men bara nästan.

Dagen har för övrigt varit lugn och skön, träffa familj, sen sitta och dricka ett glas rött och spela Gin Rummy med sambosarna. Och i fredags gick Lacrimae och lade sig innan 22, eftersom hon var helt och hållet slutkörd, och sov sedan 14 timmar, så helgen har på det hela taget varit lugn, utan en massa utgång och festande, vilket var precis vad Lacrimae behövde... Hon känner sig faktiskt nästan utvilad... Får se hur länge det håller i sig.

Plums i sjön

Nu har verkligheten kommit ikapp Lacrimae. Jobbet är igång igen och del soliga vädret påminner Lacrimae om hur underbart allt skulle ha varit om hon haft semester nu och inte när det var regnoväder i hela landet... Två dagar på jobbet och Lacrimae är nära att skrika av förtvivlan. Hon vill ha semester igen. Nu.

I helgen var Lacrimae bortrest igen, mycket trevligt. Fredagen spenderades till stor del i en bil, sedan med middag och utgång som bjöd på en hel del dans. Lördagen var också bra, först grillning med några vänner, sedan utgång. Fast Lacrimae blev en aningens pissed på sällskapet... Var först på en uteservering ett tag, Lacrimae var på damernas (förbannat lång kö) och när hon kom tillbaka fanns bara en person kvar... Resten hade gått vidare för att en person frös... När vi sammanstrålade med dem igen muttrade Lacrimae surt till den personen som ville gå att han skulle påminna henne om att dumpa honom på nån krog i Sthlm när han kom upp, för att se hur kul det var, och den personen spelade bara dum.. Hur som, Lacrimae och hennes vän (som väntade tidigare) tappade bort resten av sällskapet, ingen större förlust där och då, och dansade på egen hand... Då dök en ny fling upp, från det blå. Han och Lacrimae pratade en hel del, sedan tog vi en promenad längs stranden, ganska trevligt. Det hände faktiskt inte alltför mycket då, men Lacrimae har smsat:s med honom (Beach Boy) varje dag sen dess... Sjukt. Lacrimae är faktiskt en gnutta livrädd.... En människa som tydligt visar vad han vill liksom, what the fuck? Kan ju inte vara normalt, eller hur? Fortsätting följer, Lacrimae har bjudit över honom på middag nyss, har dock inte fått svar ännu...

Idag var Lacrimae hos modershjärtat och åt middag, åkte sen hem och kände sig superdeppig av någon anledning Lacrimae inte listat ut än. I trappen mötte hon sina sambos som skulle åka och bada. Lacrimae hängde på, och det var faktiskt riktigt trevligt att sitta på en klippa och snacka skit och bara vara. Mer spontangrejer för Lacrimae vore nog bra...

Lovely sunday

Idag har Lacrimae haft en bra dag. Hon har inte gjort överdrivet mycket, träffat litet familj, gaggat i telefon, legat på sängen och bara varit. Den här semestern var minst sagt välbehövlig, det är först idag som Lacrimae känner att hon är ledig. Och det är en hel vecka kvar innan semestern är över! En vecka Lacrimae kommer spendera med att träffa trevliga människor, spela kort, dricka vin och snacka skit. Det blir eventuellt en fotbollsmatch att se på en pub på onsdag, och på tordag är det äntligen dags för the big event, Lacrimae ska nämligen gå och se Metallica! Wee! Lacrimae längtar av bara helvete. På fredag blir det en kort resaborthelg, samma slutdestination som under bilsemestern, en stad som Lacrimae bara älskar mer och mer ju oftare hon är där. Fortsätter det så kommer det nog sluta med att Lacrimae tar sitt pick och pack och flyttar 60 mil bort från hufvudstaden. Och Lacrimae skulle nog göra det med glädje. Hon tror att hon behöver vara någonstans där hon kan andas, någonstans där tempot är något lägre. Vi får väl se.

Idag har Lacrimae kollar in begagnade bilar på olika hemsidor. Det lutar för närvarande åt att Lacrimae kommer att bli en stolt ägare av antingen en Polo, en Peugeot 206 eller en Mercedes A-klass, Lacrimae kan inte riktigt bestämma sig. Alternativt lyckas Lacrimae flörta till sig farshjärtats Fiat, men sannolikheten för det är inte så hög.

Nu ska Lacrimae surfa runt litet, sen ska hon eventuellt snacka litet med the americano. Är en trevlig typ, och det är alltid bra för Lacrimae att öva litet på engelskan.

Summan av dagen är i alla fall att Lacrimae faktiskt mår riktigt bra idag! Skål!

Long time, no see. Men Lacrimae har sett Sverige =)

Lacrimae har i det närmaste bott på jobbet veckan innan semestern, därav frånvaron. Lördagen gick åt till att panikpacka, och sen ringde Mr K klockan typ halv fyra natten till söndag, och det var ju inte för att prata om pepparkakor han ringde direkt... Så det innebar att Lacrimae fick typ fyra timmars sömn som inte ens var sammanhängande natten innan hon skulle på bilsemster. Smart...

Hur som helst, Lacimaes kompis S kom och plockade upp Lacrimae and we were off på tidernas road trip! Den finns också dokumenterad på över tre timmars film, bland godbitarna kan Baywatchspring, skönsång utan dess like och golfproffseri ses. Håll i hatten, nästa års Oscarsvinnare alla kategorier är inspelad och kan få ses mot en öl eller två.. ;)

Lacrimae har sett i princip allt som finns söder om Stockholm, känns det som, fast man så klart inte hinner med såå himla mycket på litet mindre än en vecka.

Och! Dra i nödbromsen, vad hände under resan? Får jag be om största möjliga tystnad! All eyes on Lacrimae! Jo, Lacrimae har kört bil! Över 80 mil har Lacrimae befunnit sig bakom ratten! Hon, som inte hade kört bil på typ tre och ett halvt år, om man inte räknar en kort övningskörningssträcka... Weee! Applåderna dånar, hör Lacrimae. Så nu har Lacrimae fått blodad tand, det ska bli ett bilköp, så fort Lacrimae har flyttat!

Annars var det som sagt en trevlig semester. En natt spenderades hos en kompis, som råkar ha landställe på en ö Lacrimae och S besökte. Nästa natt spenderades på en camping, så nu har Lacrimae tältat i nedförsbacke också (fråga inte). Nästa natt spenderades på en stuga på en annan camping, då det regnade som inihelvete och det inte direkt kändes som läge att försöka få upp tältet. Natten därpå sovs hos några vänner, där tanken var att tre nätter skulle spenderas, men den sista natten föll bort, då Lacrimae och S bestämde sig för att åka hem fredag eftermiddag, istället för att gå upp typ fem på lördagen för att köra hem. Den andra natten hamnade Lacrimae hemma hos ett fling från i vintras, angenämnt att inte sova i sovsäck på en soffa eller tält eller campingsäng. Fast det var ju inte det enda angenäma, kan man säga... ;)

Lacrimae kom hem igår natt, och dagen har mestadels tillbringats i sängen, väldigt skönt. Imorgon ska modershjärtat firas, hon har ju fyllt år igen, tanten. Och sen ska Lacrimae eventuellt träffa S för en joggingrunda. Under semestern bestämde sig Lacrimae och S nämligen för att göra tjejklassikern. Så först ut är Lidingöloppet. I vinter blir det tjejvasan, och sen blir det Vättern runt och till slut Vansbrosimmet.... Vad i helvete tänkte Lacrimae med, kan man fråga sig.... Ingen som vet, ingen som vet.

RSS 2.0