Lovely sunday

Idag har Lacrimae haft en bra dag. Hon har inte gjort överdrivet mycket, träffat litet familj, gaggat i telefon, legat på sängen och bara varit. Den här semestern var minst sagt välbehövlig, det är först idag som Lacrimae känner att hon är ledig. Och det är en hel vecka kvar innan semestern är över! En vecka Lacrimae kommer spendera med att träffa trevliga människor, spela kort, dricka vin och snacka skit. Det blir eventuellt en fotbollsmatch att se på en pub på onsdag, och på tordag är det äntligen dags för the big event, Lacrimae ska nämligen gå och se Metallica! Wee! Lacrimae längtar av bara helvete. På fredag blir det en kort resaborthelg, samma slutdestination som under bilsemestern, en stad som Lacrimae bara älskar mer och mer ju oftare hon är där. Fortsätter det så kommer det nog sluta med att Lacrimae tar sitt pick och pack och flyttar 60 mil bort från hufvudstaden. Och Lacrimae skulle nog göra det med glädje. Hon tror att hon behöver vara någonstans där hon kan andas, någonstans där tempot är något lägre. Vi får väl se.

Idag har Lacrimae kollar in begagnade bilar på olika hemsidor. Det lutar för närvarande åt att Lacrimae kommer att bli en stolt ägare av antingen en Polo, en Peugeot 206 eller en Mercedes A-klass, Lacrimae kan inte riktigt bestämma sig. Alternativt lyckas Lacrimae flörta till sig farshjärtats Fiat, men sannolikheten för det är inte så hög.

Nu ska Lacrimae surfa runt litet, sen ska hon eventuellt snacka litet med the americano. Är en trevlig typ, och det är alltid bra för Lacrimae att öva litet på engelskan.

Summan av dagen är i alla fall att Lacrimae faktiskt mår riktigt bra idag! Skål!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0