Vatten över huvudet

Lacrimae har lyckats med konststycket att trassla in sig med två flings samtidigt... Beach Boy och Lacrimae har ju messats hur mkt som helst varje dag, tills i fredags, då Lacrimae helt plötsligt inte fick svar på ett mess, och har inte hört av honom sen dess.... Så Lacrimae är litet irriterad och inte så litet konfunderad. Först en djäkla massa meddelanden, och sen totaltystnad... What's with that? Jaja, Lacrimae kommer inte att höra av sig, bollen är på hans planhalva....

Igår hade Lacrimae kastat ut modershjärtat från hennes lägenhet, eftersom hon Lacrimae ville åt hennes enorma balkong och den tystnad som ensamheten för med sig... Kära mamma var faktiskt snäll nog att göra Lacrimae till lags, trevligt nog, eftersom det var årets stora happening som skulle avnjutas, nya Potterboken. Så, utrustad med boken och chokladglass från Lejonet & Björnen slängde sig Lacrimae på en stol på balkongen för att läsa. Då började naturligtvis telefonen att ringa, och Lacrimae spenderade ett bra tag i telefon. Så kom det ett meddelande, och Lacrimae tänkte att nu har Beach Boy äntligen fått tummen ur... Men nej, det var Mr K som hörde av sig mitt på en lördag... Har aldrig hänt förr... Det har liksom funkat som så att man hör av sig då man druckit massor av alkohol, eller allmänna meddelanden mitt i veckan, som man inte riktigt begriper vad de är bra för... Men detta var ett tydligt ses-ikväll?-meddelande sänt innan middagstid... What the fuck, liksom... Och, summan av det hela blev naturligtvis att Lacrimae träffade Mr K under natten, dels för att hon bara inte kan låta bli, dels för att hon var lite pissed på Beach Boy. En riktigt bra lördag, måste Lacrimae tillstå, först en bra bok, sen bra sex... Lacrimae önskar nästan att Mr K var boyfriend material, men bara nästan.

Dagen har för övrigt varit lugn och skön, träffa familj, sen sitta och dricka ett glas rött och spela Gin Rummy med sambosarna. Och i fredags gick Lacrimae och lade sig innan 22, eftersom hon var helt och hållet slutkörd, och sov sedan 14 timmar, så helgen har på det hela taget varit lugn, utan en massa utgång och festande, vilket var precis vad Lacrimae behövde... Hon känner sig faktiskt nästan utvilad... Får se hur länge det håller i sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0