Long time, no see. Men Lacrimae har sett Sverige =)

Lacrimae har i det närmaste bott på jobbet veckan innan semestern, därav frånvaron. Lördagen gick åt till att panikpacka, och sen ringde Mr K klockan typ halv fyra natten till söndag, och det var ju inte för att prata om pepparkakor han ringde direkt... Så det innebar att Lacrimae fick typ fyra timmars sömn som inte ens var sammanhängande natten innan hon skulle på bilsemster. Smart...

Hur som helst, Lacimaes kompis S kom och plockade upp Lacrimae and we were off på tidernas road trip! Den finns också dokumenterad på över tre timmars film, bland godbitarna kan Baywatchspring, skönsång utan dess like och golfproffseri ses. Håll i hatten, nästa års Oscarsvinnare alla kategorier är inspelad och kan få ses mot en öl eller två.. ;)

Lacrimae har sett i princip allt som finns söder om Stockholm, känns det som, fast man så klart inte hinner med såå himla mycket på litet mindre än en vecka.

Och! Dra i nödbromsen, vad hände under resan? Får jag be om största möjliga tystnad! All eyes on Lacrimae! Jo, Lacrimae har kört bil! Över 80 mil har Lacrimae befunnit sig bakom ratten! Hon, som inte hade kört bil på typ tre och ett halvt år, om man inte räknar en kort övningskörningssträcka... Weee! Applåderna dånar, hör Lacrimae. Så nu har Lacrimae fått blodad tand, det ska bli ett bilköp, så fort Lacrimae har flyttat!

Annars var det som sagt en trevlig semester. En natt spenderades hos en kompis, som råkar ha landställe på en ö Lacrimae och S besökte. Nästa natt spenderades på en camping, så nu har Lacrimae tältat i nedförsbacke också (fråga inte). Nästa natt spenderades på en stuga på en annan camping, då det regnade som inihelvete och det inte direkt kändes som läge att försöka få upp tältet. Natten därpå sovs hos några vänner, där tanken var att tre nätter skulle spenderas, men den sista natten föll bort, då Lacrimae och S bestämde sig för att åka hem fredag eftermiddag, istället för att gå upp typ fem på lördagen för att köra hem. Den andra natten hamnade Lacrimae hemma hos ett fling från i vintras, angenämnt att inte sova i sovsäck på en soffa eller tält eller campingsäng. Fast det var ju inte det enda angenäma, kan man säga... ;)

Lacrimae kom hem igår natt, och dagen har mestadels tillbringats i sängen, väldigt skönt. Imorgon ska modershjärtat firas, hon har ju fyllt år igen, tanten. Och sen ska Lacrimae eventuellt träffa S för en joggingrunda. Under semestern bestämde sig Lacrimae och S nämligen för att göra tjejklassikern. Så först ut är Lidingöloppet. I vinter blir det tjejvasan, och sen blir det Vättern runt och till slut Vansbrosimmet.... Vad i helvete tänkte Lacrimae med, kan man fråga sig.... Ingen som vet, ingen som vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0