What a weekend

Lacrimae har befunnit sig ljusår från datorer den senaste veckan när det inte varit i jobbsammanhang, därav avsaknaden av inlägg. Det har helt enkelt varit alldeles för mycket ute i verkligheten sista tiden. Lacrimae har haft äckligt mycket på jobbet, har väl jobbat över varje dag, och dessutom varit på jobbet äckligt tidigt, i fredags var Lacrimae där redan innan sju.

Hur som helst, Lacrimae skulle nog behövt ha tagit det lugnt hela helgen, bara vilat och varit. Men nej. Lacrimae har varit ute och slarvat till tidig morgon både fredag och lördag. Det har varit en sån där konstig helg, där man hamnat på helt andra ställen än vad man har tänkt sig. Lacrimae och en kompis hade bestämt sig för att skippa förortsrundan för en gångs skull, det skulle bli gaybarerna som skulle hedras med vår närvaro. Fast nåt gick visst litet fel på vägen, för fredagen slutade i källaren på ett sunkhak där Lacrimae och hennes vän lekte sanning & konsekvens med några främmande karlar... Vad dock oskyldigt, Lacrimae gjorde inget dumt. Lördagen började trevligt med att em-kvalet sågs på en trevlig söderpub, där vi var kvar större delen av kvällen, men det gick utför därifrån med ett fjortishak och sen falafel tillsammans med några superunderliga förmågor vi hittade på t-banan... Ja, herregud. Om man ska se positivt på helgen så höll i alla fall Lacrimae sitt löfte om att inte hitta nån ny fling. Och det känns faktiskt som ett bra beslut. Lacrimae behöver reda upp allt annat först.

Och en bilsemester är nu planerad med en vän. Ska bli superkul, om vi bara lagar bilen först... Vi gjorde upp reserutten på ganska typiskt Lacrimaevis, hitta några ställen som man absolut vill se, välj ut mellanstäderna genom att kolla på en sverigekarta och välja städer med roliga namn man aldrig hört talas om... Men kul kommer det nog bli.

Idag blir allmän slappardag, Lacrimae går mellan balkongen och sängen, vilket är lagom avancerat för en bakfyllesöndag. Blir eventuellt en promenad sen, om Lacrimae orkar pallra sig ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0