Söndagsångest

Söndag igen, helgen har passerat med oanad fart som vanligt. Vad är det egentligen med helger och deras förmåga att försvinna så förbannat snabbt? Det känns som man knappt kommit bort från jobbet, och så ska man tillbaka dit direkt igen. Skit också.

Gårdagen var i alla fall hur trevlig som helst. Lacrimae åkte till M, och tillsammans med J blev det promenad till en pizzeria där bakismat intogs, sen blev det bowla av vid gullmars. Trevligt och Lacrimae hade faktiskt inte av en enda nagel, även om hon inte vann... Sista rundan började hon strålande med X,9,X, men sen tog tyvärr tiden slut, så hon fick inte fortsätta den fina serien. Varför gör man inte såna saker oftare egentligen? Efter bowligen begavs det åter hem till M där spela Buzz var på tapeten, gick rätt bra. Därpå åkte Lacrimae för att möta upp M (en annan kompis) för en pubrunda, och Lacrimae dråsade isäng omkring halv två.

Nu ska Lacrimae duscha och fixa sig, sen bär det av hem till mormor en sväng (Lacrimae hoppas på mat och matlåda där, en hel vecka kvar till lön ju...) och sen ska Lacrimae äta middag med en kompis. Efter det är det litet oklart vad som händer, men det blir inte en stillasittande söndag i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0