Vem fan kom på att fönster ska vara genomskinliga?

Det innebär ju förihelvete att de måste putsas. Och det är inte direkt Lacrimaes favoritsysselsättning... Kommer någonstans mellan att dammsuga och rensa avloppet på Lacrimaes lista över tråkiga saker att göra...

Så när Lacrimae blir rik ska Lacrimae hyra in en städtant. Problemet är väl bara att Lacrimae dels måste sälja lägenheten och dels skaffa nytt jobb för att det ska gå ihop ;)

På tal om jobb... Lacrimae hade utvecklingssamtal för nån vecka sen... Man blir så förbannad... Man får höra att man är skitduktig, yada yada yada... Men märks det på lönen? Icke. Lacrimae påpekade hur dumsnålt det är att inte bry sig om dem man uppskattar, eftersom det innebär att man förlorar dem, och att det är förbannat dumsnålt, eftersom det inte direkt blir mycket billigare att ta in ny personal och lära upp dem... Och det kan vara bra om man har kvar några som jobbat mer än ett par månader, med tanke på att de säger att det tar minst tre år att lära sig det här jobbet riktigt bra... Nåväl, lönerna är inte satta än. Men det känns som att Lacrimae vet sitt värde, och att det ligger högre än vad arbetsgivaren tycker... Vi får väl se, men blir det för litet påslag är det Lacrimae som tar sitt pick och pack och byter jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0