The eagle has landed

Yes. Lacrimae är i sin nya bostad. Helt fantastiskt underbart! Just nu njuter hon av ett glas cola zero till tysnaden och ensamheten.

Flytten flöt på förbannat bra, allt klaffade, bortsett från att människan som bodde här tidigare hade städat alls.... Lacrimae ringde och gnällde litet argt, vilket resulterade i att tjejen hyrde in någon som skulle städa igår. Och de gjorde de, bara det att det inte alls blev rent... När Lacrimae drog med handen på golvet under elementet blev handen svart... Och det är inte riktigt flyttstädat anser Lacrimae. Så hon ringde arg som ett bi till städaren, som inte alls protesterade när Lacrimae fräste. Han sa att han skulle lämna tillbaka pengarna, imorgon eller övermorgon (läs idag eller imorgon). Hittills har de inte dykt upp, och kommer de inte in imorgon kommer Lacrimae se rött. Hon ringde tjejen som sålde lägenheten och rapporterade om att det verkligen inte blev städat. Hon blev skitsur på killen och bad Lacrimae kontakta henne om killen inte lämnade igen pengarna. Vi får se vad som händer, men Lacrimae kommer ta in J för att städa hur som helst. Hom är skitduktigt, när hon har städat kan man äta på golvet.

I överigt har Lacrimae packat upp och haft det rikigt bra, gjort av med galet mycket pengar på IKEA och liknande ställen.

Imorgon skall Lacrimae fortsätta fixa hemma och även försöka ta sig till sin mormor ett par timmar för att lappa litet jeans.

Nu skall Lacrimae glo litet på film, hon har inte fått igång sin uppkoppling än och vill inte nalla för mycket av grannen, vem det nu är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0