Karma is a bitch...

Snor man uppkoppling av någon annan får man skylla sig själv om den är så seg att man blir gråhårig och galen på kuppen. Låter man någon annan hyra in svart städhjälp får man skylla sig själv om man inte får lägenheten städad och inga pengar tillbaka. Så enkelt är det.

Lacrimae är för det mesta laglydig intill det patetiska. Okej, det är inte olagligt att surfa på någon annans uppkoppling, så länge man inte knäckt inloggningskoden. Och Lacrimae gör inget annat än läser litet hemsidor, bara för stilla den västa internetabstinensen. Hon längtar sig blå efter sin 24megsuppkoppling, men det kommer nog dröja ett par dagar innan modemet kommer. Sen kommer hon vara lycklig som en sugarholic i chokladfabriken...

Fast det måste sägas att Lacrimae är mer än lovligt förbannad på killen som "städade"... Det verkar som han har blåst Lacrimae på pengarna... Lacrimae ringde igår och frågade var fan de var, och han bad om ursäkt och sa att han skulle lämna dem idag. So where's the fucking money? Inte är i alla fall. Lacrimae försökte ringa, inget svar. Om han inte svarar imorgon kommer Lacrimae ringa tjejen som bokade honom, så får man se vad hon kan åstadkomma. Men Lacrimae väntar sig inga under.

On a more positive note, snart drar allsvenskan igång igen. Heja Bajen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0