Andra chansen

Nu talar inte Lacrimae om tv-spektaklet, utan om sitt eget lilla liv. Det är nämligen så det känns. Lacrimae har startat om det mesta just nu. Total reboot. Återstår att se om det kommer att fungera. Hon känner sig redan mycket mer harmonisk än vad hon gjort på länge. Pular runt hemma, gör av med alldeles för mycket pengar på hemintredning och liknande... Hur kan det komma sig att det är så långt kvar till lön?!

Den här månaden kryper fram... Hur det skall gå får man se. Men nästa vecka blir Lacrimae gammal, och hoppas väl på en liten peng av nån snäll familjemedlem för att komma runt denna månad. (Fast, Lacrimae har slängt över några tusenlappar till sparkontot också, så egentligen är det inte alls så illa, det är bara det att Lacrimae inte vill röra dem om hon inte verkligen måste...)

Ikväll kommer M och S över för att kolla på andra chansen (tv-spektaklet alltså) och sen blir det nog en trip till en bar som ligger runt hörnet här hos Lacrimae. Spara pengar, var det det Lacrimae skulle göra? Från och med måndag kanske...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0