Vind och vintage

Man borde sova för länge sen, men vem kan sova när det känns som att man befinner sig vid medelhavet? Att stå på balkongen med vinden i sitt hår iförd bara linne och det är bara så skönt... Hur kan man slita sig från det? En av de stunder Lacrimae älskar livet, älskar Stockholm, älskar friheten.

Idag var det familjedag, och Lacrimae gjorde ett fynd, Hon hittade mammas gula högklackade Dior. De är helt underbara, Lacrimae ska lämna in dem på omklackning, och sen har hon sommarskor! Bild kommer när de är fixade, de är så fina att Lacrimae bara måste dela med sig. Som en bonus fick hon ett par blåvita högklackade Charles Jourdan också, så lyckan är total.

Igår var Lacrimae ute och svirade. Först en öl med F och D på mälarpaviljongen, sen mötte hon upp M och gick runt på restaurangernas dag. Därpå mötte Lacrimae och M upp F och D och gick till The Dubliner, drack öl och dansade till livemusik halva natten. Mycket trevligt, men det blev nog för mycket festande den här helgen, så nästa ska Lacrimae kanske försöka ta det litet lugnare.

Ok, dags att dricka upp resten av det som finns i vinglaset, vilket bäst görs i vinden på balkongen. Därefter blir det till att läsa litet, och sen sömn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0