Konstig helg

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. För mycket whiskey, och man vaknar morgonen därpå med minnen som långsamt återkommer... Som att man råkat spendera en del av natten med att vaxa sin bästa kompis bröstkorg... Ganska lustigt. F blev fin i alla fall. Man kommer på att man råflörtat med en kille i Rålis tre sekunder efter att man legat med F över sig och larvat sig... Den stackarn måste ju ha trott att F var Lacrimaes pojkvän. Men söt som fan, Lacrimae skulle ha gjort mer än att bara le mot honom hur mycket som helst. Oh well. Summan är att helgen bestått av mer umgänge och mer sprit än som var tanken från början.

Idag känner sig Lacrimae ganska seg och tom. Sådär läskigt urlakad som man kan göra ibland Litet som att ta Stesolid, ingenting spelar egentligen någon roll, men det gör ingenting.

Dags för en långpromenad, rensa huvudet litet. Sen blir det till att städa litet, och imorgon är det nog dags att packa, tisdagen måste Lacrimae jobba över på. Onsdag kväll betyder äntligen äntligen Hbg. Ska bli så förbannat skönt att komma bort. Hela fem dagar kommer Lacrimae vara borta från verkligheten.

Och imorgon är sista gången med psykologen. Hur läskigt är inte det på en skala?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0