Jaha, dags att byta jobb?

Lönebeskedet idag. Jättekul att få veta att man ligger 700 över de som är nyutexaminerade, 200 över dem som jobbat ett år kortare trots att man bara fått höra bra saker på utvecklingssamtalet... Trots att man tar på sig massor av saker utöver ordinarie arbetsuppgifter och trots att man bär lika mycket och tar på sig lika mycket som de som har arbetat här i tio år. Verkligen superkul. Man känner sig så uppskattad. Förstår verkligen inte. Enligt chefen sattes lönerna för nyutexamineade efter att våra löner var klara. Så bra då. Missförstå inte för mycket, det är bra att ingångslönerna höjs. Men om man inte då korrigerar lönerna för övriga, var står man då? Det kommer ju bli så bra att ta in nya för nästan samma pengar, men de kan inte jobbet... Verkligen smart tänkt. Just nu är det dessutom övervägande nya personer på kontoret, gissa vem de då springer till för att fråga hela tiden. Just det.

Ska träffa verksamhetschefen i eftermiddag för att diskutera detta. Kommer inte gå bra, men en förklaring får man väl förhoppningsvis... Eller inte.

Så, nu måste det gå undan, stanna i Stockholm och byta jobb, eller flytta till Hbg och ta tjänstledigt. Det är frågan. Stanna här med den nya lönen? Aldrig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0