14 226

Stegräknartävligen fortsätter. Ovanstående är dagens antal steg, under den tid stegräknaren varit på. Helt okej ändå, med tanke på hur mycket man sitter på kontoret. På tal om jobbet, när fan ska man få veta den nya lönen? Lacrimae håller på att bli galen av ovissheten och spekulerar alltför mycket kring det. Får hoppas på imorgon.

För övrigt kan Lacrimae informera om att hon var i mål på 44 min på blodomloppet. Ingen jättebra tid så, men det man kan konstatera är att med tanke på att det tog typ en kvart att alls kunna springa (förbannade människor som går, kan ni inte låta dem som ska springa starta först?) och det faktum att Lacrimae inte sprungit på ett år och dessutom har ett trasigt knä så var det helt okej. Och framför allt finns nu en tid att bräcka till nästa år, och den är inte svårslagen. Perfekt, med andra ord.

Varm och lång dag, alltså dags för dusch. Imorgon blir det fotboll hos M, så det är bäst att packa ner kläder också, när det är såhär varmt vill man verkligen inte använda samma plagg två dagar i rad... Onsdag blir det öl med F och torsdag och fredag har Lacrimae vikt åt att göra ingenting, smart nog. Får väl hoppas att det håller i sig. Och att lördagen inte blir för vild, Lacrimae inser att det är dumt att vika den dan med, för det kommer aldrig att fungera...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0