Hunting for a home

Lacrime har spenderat större delen av dagen med att gå igenom bostadsannonser. Det finns faktiskt ett fåtal som fångat Lacrimae intresse, och hon skall titta på några av dem under morgondagen. Sökområden har nu faktiskt utvidgats till att omfatta mer än bara Söder, då Lacrimae insett att hon hellre flyttar till Kungsholmen imorgon än bor kvar här ett par månader och sen hittar något här. Fast det måste vara något som är riktigt bra för att Lacrimae skall överge sitt älskade bajenland.

Ganska lustigt det där... När Lacrimae flyttade till Söder första gången när hon var omkring 19 eller så fattade hon inte var i helvete hon hamnat och ville bara tillbaka i civilisationen.... Nu skulle hon troligtvis inte flytta tillbaka till Östermalm. Hon kan som sagt tänka sig Kungsholmen, en nystart i en ny stadsdel, men då skall det vara en lägenhet Lacrimae bara inte kan säga nej till...

Den som lever får väl se var Lacrime hamnar till slut, men hon börjar till och med överväga globenområdet.

Allt för att komma bort så snart som möljigt. Idag har Lacrimae varit själv i säkert fem timmar, det är nästan rekord men det får också Lacrimae att inse vad hon försakat under en väldigt lång tid. Priset för snabb ensamhet och lugn och ro kommer inte att bli lågt, men Lacrimae är faktiskt mer än villig att betala det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0