Guess what, guess what!?



Lacrimae har blivit bostadsrättsinnehavare!!!


Detta uttalande förtjänade hela tre utropstecken, någonting Lacrimae använder sig av en sådär tre gånger per decenium. Max. Lacrimae är inte ett stort fan av ens användningen av ett... Även om hon förstår nödvändigheten ibland... Men nu kom Lacrimae av sig...

Lacrimae var ju som sagt och tittade på ett par lägenheter i söndags. En av lägenheterna på Kungsholmen fångade hennes intresse litet sådär lagom, men hon bestämde sig för att buda i alla fall... Sen var hon och tittade på den vid sista visningstillfället också, och tyckte bara mer och mer om lägenheten. Så, ett dygn efter att hon bestämt sig för att hon verkligen ville ha den, satt Lacrimae och skrev kontrakt på bostaden. And now it's done. På onsdag skall Lacrimae  till banken och skriva papper på lån, och flyttlasset går första mars... Lacrimae slipper alltså bo hos mamma när hon fyller 26... Underbart.

Lacrimae bara älskar alla underbara detaljer med sitt nya boende. Och som ett jätteplus, en liten gullig balkong med sjöutsikt (om man står/sitter åt höger i alla fall... ). Lacrimae har inte varit såhär lycklig på hon vet inte hur länge, fast när hon precis undertecknat kontraktet och gick därifrån hade Lacrimae totalpanik. Hon ringde sin mamma och frågade vad i helvete hon ställt till med... Sen knatade hon till en av sina vänner och satt och pratade och drack whiskey halva natten. Idag känns allting helt strålande, Lacrimae dansar och ler. En ovanlig syn.

Så Lacrimae lämnar sitt älskade söder, efter att ha bott här en fyra år, med vissa små pauser. En helt ny stadsdel. Nästa anhalt får väl bli antingen gamla stan eller vasastan, det är de områden Lacrimae inte hunnit med än. Men hon tror nog att hon skall trivas riktigt bra på kungsholmen, faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0