Äntligen trådlös!

Soundtrack: Takida, Curly Sue

Tro det eller ej Lacrimae är äntligen äntligen äntligen tillbaka på sin älskade MacBook! Tre månader utan trådlös uppkoppling är äntligen över. Nu kan Lacrimae spendera massor av tid i sängen med sin dator. Hela hennes musiksamling och alla kul onödiga saker man kan hitta på nätet inom räckhåll liggandes under ett fluffigt duntäcke. Kan det bli bättre?! Jo, det skulle vara om Lacrime slapp gå upp och jobba imorgon...

Har massor att göra, och blir sen upplockad för att åka till landet. Väskan är fullproppad med öl, myskläder, varma tofflor, PS2 och Singstar. Åter igen, kan det bli bättre? Och åter jo, om Lacrimae kan få lägenheten hon tittade på idag till ett rimligt pris. Det återstår att se, men Lacrimae hyser ett visst hopp om att det kan tänkas gå.

Typiskt att Lacrimae skall åka bort nu är hon egentligen bara vill sitta med datorn i knät... Och framför allt typiskt att hon skaffat snabbare och trådlös uppkoppling hos sin mor när hon förhoppningsvis snart skall flytta därifrån. Fördyra och sen dra... Kanske inte så snällt.. Dock behöver mamsen ha en okej uppkoppling tycker Lacrimae. Och det har hon nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0