Panic time

Okej, läget är följande, Lacrimae flyttar om två dagar. Hon har inte packat klart. Hon har räknat med att hon har ungefär tillräckligt mycket saker kvar att packa så att de fyller en flyttkartong. Då har hon inte räknat med de fem överfulla tvättmaskinerna hon tvättar för närvarande... Fuck.

Dessutom börjar Lacrimae få totalpanik över hela flyttgrejen. Visst, det är skitkul och Lacrimae är på sätt och vis helt överlycklig. MEN. Det här är det största Lacrimae gjort. Vi snackar om tjejen som tackade nej till ett förstahandskontrakt på söder för ett par år sen för att hon kände sig för bunden, tjejen som höll på att tacka nej till en tillsvidaretjänst för att hon kände sig bunden.... Helt plötsligt har hon gått och lagt in större delen av sina samlade pengar plus en djävla massa av bankens pengar i en lägenhet hon spendetat typ max en timme i totalt. I en stadsdel som hon förvisso gillar jättemycket, men ändå inte spenderat alldeles för mycket tid i....

Lacrimae VET att det kommer sluta bra, men just nu är det bara kaos i skallen. Men på lördag, när alla snälla vänner har gått hem, när Lacrima sitter ensam bland flyttkartongerna och kollar på melodifestivalen med ett glas whiskey (Bells, Lacrimae gillar den skitmycket fast det är sällan budgetwhiskey är god..) då kommer allt att kännas hur underbart som helst. Men det är 48 svettiga timmar dit. Lacrimae får hålla ut så gott det går.

Kommentarer
Postat av: F

Bells? det trodde jag inte om dig. Nästan besviken på dig nu. Jag tycker du ska köpa dig en flaska McAllan till din kväll bland flyttkartongerna. Då blir det dubbel njutning, din egna lägenhet och en god whiskey.

2008-02-28 @ 20:39:25
URL: http://freddeland.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0