Underbara Stockholm

Det är faktiskt helt otroligt vad Stockholm är vackert. Lacrimae söndagspromenad blev en aningens längre än vad som från början var tänkt... S kom förbi och hon och Lacrimae gick först från Lacrimae mot stadshuset. Litet turistbilder:



Därpå gick färden genom gamla stan, och trots alla turister var det riktigt mysigt. Det blev ingen glass på något av de bra glasställena dock, eftersom S och Lacrimae kände sig mer sugna på en smörgås eller liknande och bestämde sig för att käka på söder. Däremot hittade Lacrimae ett fantastiskt vykort som hon ska skicka till David, och sen hittade hon det bästa av allt, älgen! Lacrimae är övertygad om att det är såhär älgarna som till och från huserar på hennes balkong ser ut:



Färden fortsatte genom Gamla stan, över till Sussen och sedan Mariatorget där lunch intogs på en bänk i solen. Sedan vidare till Skanstull och en avstickade med tunnelbana hem till S för att hon skulle hämta saker. Därpå tillbaka till Skanstull, promenad till Hornstull vid vattnet och Tanto, och sedan över Västerbron, genom Rålambshovsparken och tillbaka till Lacrimae. En ganska bra promenad med andra ord... Underbart, även om Lacrimae är rätt trött nu. Så det blir nog bara nudelsoppa til middag, Lacrimae orkar inte laga något för avancerat.

Lacrimae hittade en underbar dekal på en bil under promenadens gång som hon känner att hon måste dela med sig av. Så kul!




Det är sällan Lacrimae känner sig fullkomligt tillfreds med sig själv, men idag har varit en sådan dag. Återstår att se hur den fortlöper.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0