Träningsvärk? Japp. Lära av misstaget? Uppenbarligen inte....

Lacrimae tänkte inte på att det kan vara bra att stretcha efter en jättelång promenad, framför allt när man varit sjuk och därmed inte rört sig så mycket den senaste tiden. Resultet: galet ont i baksida lår/rumpmuskel idag... Lacrimae känner sig som en pensionär och förbannar sig själv idag... Inte för att det hindrar henne att fortsätta. Idag ska hon träffa S igen efter jobbet och de ska gå hemåt. Målet är att gå längre idag än förra gången de promenerade från arbetet. Efter detta vankas det biljard, och både Lacrimae och S ser fram emot att få spela utan någon som tar allt på blodigt allvar och som blir förbannad om man skämtar till det litet... S vet vad Lacrimae menar =).
Nu är det dags för mer kaffe (Lacrimae är typ inne på kopp sju för dagen....) och sen ska hon försöka ta tag i allt som dök upp då hon var sjuk... Men med tanke på att hon var borta en halv vecka var det inte alls farligt.
Det är strålande väder, Lacrimae njuter. Veckan ser ut att bli ganska trevlig faktiskt. Massa kul att göra under veckan (bortsett från tandläkare...) och sedan kryssning till helgen. Lime/passionsdrinkar, dans och allmänt kul. Woohoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0