Summering av helgen

Lacrimae kan konstatera att helgen som vanlig bjudit på en hel del, även om denna varit lugnare än de flesta:

Positivt har varit att Lacrimae tagit sig tid att umgås med människor hon tycker om, inte varit ute och slarvat (och därmed inte gjort av med för mycket pengar heller) och promenerat mycket.

Negativt har varit att hon har druckit för mycket vin, babblat för mycket i telefon, (fan för nästa räkning, Lacrimae får panik bara hon tänker på den) spenderat alldeles för mycket tid framför datorn, inte hört av sig till en hel del personer som hon lovat att höra av sig till, inte städat, och inte handlat mat. 

Ungefär så. Och trots att listan innehåller med negativt än positivt är det faktiskt en förbättring för att vara Lacrimae. När man är en person som Lacrimae, som tenderar att dra åt det för en själv negativa i varje vägskäl är varje liten bra sak av väldigt stor betydelse. Och det är framför allt det Lacrimae måste lära sig att se. 

Nu ska Lacrimae så sakteliga ta och göra sig i ordning för sängen. Det regnar massor ute, så Lacrimae överväger faktiskt att sova med öppet fönster. Dels är det så skönt när det är svalt i rummet, (när man sover, dock inte när man ska upp) dels för att det är så himla skönt att lyssna till regnet när man ska sova. Det är verklig avkoppling. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0