Skit också!

Förbannade djävla apbajs. Så kan man sammanfatta vad Lacrimae känner just nu. Straff på övertid, så förbannat djävla onödigt!!! Såg under matchen dessutom inte ut som straff, men Lacrimae får väl ge sig... En spark i arslet ockå till de idioter i motsatt klack som kastade in saker på spelarna. En spark där det för betydligt mer ont till idioterna i den egna klacken som fick för sig att skjuta raketer mot innertaket på södra mellan. INTE OKEJ!

Dessutom har Lacrimae konstaterat att hon inte kommer åka Infernot något mer... Som det ser ut idag i alla fall. Hon känner sig helt enkel för gammal. Medelåldern har nämligen droppat, och med det antalet hjärnceller. Förmågan att konversera uteslutande genom svordomar och könsord har de dock förfinat till perfektion.

Lacrimae undrar också litet över framförallt en ramsa bajen kör... Förvisso mest fjortonåriga killar vars närmaste sexuella upplevelse har varit med Jenna via dator, men tillräckligt många medelålders gaphalsar för att Lacrimae ska bli orolig... När man står och vrålar "vi ska våldta era horor.." hur är man då funtad egentligen?

Hade tänkt slänga in några bilder från matchen, men den dumma mobilen vill sig inte riktigt, så det får vara tills Lacrima är på bättre humör.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0