Lyxproblem och snygga män på film

Lacrimaes kaffe tog slut imorse, och Lacrimae förbannade därmed hela den onda världen. Sen kom hon på att hennes morfar gett henne ett paket kaffe för nån månad sen (inslaget i blommigt papper, Lacrimae har en normal familj...). Lacrimae blir för en kort stund överlycklig, lokaliserar kaffet, sliter bort pappret.... Och bara stirrar.

Vem fan köper Euroshoppers kaffe?!

Snacka om besvikelse. Så nu får Lacrimae pimpla te i väntan på att hon ska må tillräckligt bra för att ta sig ut och handla. Så fort världen inte snurrar så mycket som den gör nu kanske. Lacrimae mamma erbjöd sig att komma över, och det hade förvisso inneburit kaffe och ipren/alvedon eller liknande, men Lacrimae har inte ork att träffa någon just nu.

För ont i halsen för att kunna sova. Lacrimae tror att hon ska glo litet på film, halvsugen på att se de nyare Star Wars-filmerna. I alla fall del två och tre. Nej, de är inte bra, men Lacrimae ska gifta sig med Hayden eller vad han nu heter när hon blir stor... Och den där scenen i del tre när han vänder sig om och hans ögon är gula...



Lacrimae ryser av välbehag... Nej, hon vet att hon inte är fullt frisk i huvudet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0