Konstiga sms-vanor

Lacrimae har insett att hon nästan har sovmorgon imorgon. Hon har nämligen ett möte inne i stan klockan nio, och det känns rätt meningslöst att spendera typ trettiofem minuter på att ta sig till jobbet, jobba en halvtimme max och sen åka tillbaka till stan. Alltså börjar hon dagen med att gå på möte. Smart där.

Annars är Lacrimaes tankar mest på den förestående resan. Det ska bli så skönt att komma bort, och det finns några människor Lacrimae verkligen ser fram emot att träffa. När hon är där nere känns allt så bra, så rätt, så hemma. Ibland ångrar hon att hon inte flyttade ner, men hon har ändå de absolut flesta av de människor hon bryr sig om i stan. Sen att det finns en och annan utspridd i landet är en annan sak. Sånt måste vara mycket värre för folk från småhålor, där alla flyttar... 

Sen damp det ner ett mail från D idag. Lacrimae och han använder sig mest av IM, så det är alltid uppskattat med ett mail. Lacrimae är tyvärr rätt seg på att svara på mail, så folk ger ofta upp och skickar sms istället. På tal om det där med sms... Lacrimae har insett en sak med sig själv där. Hon måste i princip alltid svara på mess. Oavsett om det finns något att besvara eller inte... Det enda säkra sättet att bli av med Lacrimae i en sms-konversation är alltså att inte svara på något av hennes meddelanden... Ganska knäppt egentligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0