I huvudet på Lacrimae

Soundtrack: Eva Cassidy -- Fields Of Gold

Just nu snurrar det på ganska bra i skallen på Lacrimae... Om man skulle visualisera hennes tankar skulle det antagligen se ut som ett kalejdoskop... Fast inte lika vackert och troligen betydligt mer huvudvärksframkallande. Ibland hamnar Lacrimae i lägen som hon inte alls kan snurra ut ur. Och för första gången på mycket länge kände sig Lacrimae ännu mer förvirrad efter måndagstimmen med psykologen... Oftast brukar psykologen kunna trassla ut och hitta kärnan i whatever det nu är som ställer till det. Och när man har kärnan kan man jobba bort problemet. Men inte nu.

Att Lacrimae är såhär kan ju bero på att Lacrimae egentligen inte har hunnit sova ikapp än... Även om helgen var förhållandevis lugn (om man jämför med vanligt Lacrimaetempo i alla fall) så har sömnen inte varit den bästa, men what's new?

Idag var Lacrimae som sagt på jobbet en elva timmar. Skrev som en galning på en sak hela dan, ögon och fingrar i princip blödde... Sen hem, laga mat och försöka koppla av. Yeah right. För av någon anledning känner folk på sig när Lacrimae har ett behov av att vara helt själv.  Det har ramlat in mess och samtal halva kvällen... De flesta har ignorerats, men vissa personer har Lacrimae ändå tyckt att det varit okej att babbla med. Den uppmärksamme kanske här påpekar att det bara är att stänga av telefonerna, men det är ju inte riktigt så enkelt... Lacrimae får nämligen totalpanik om mobilen är avstängd. Bra kombination. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0