Det där med att planera...

... är inte riktigt Lacrimaes stora styrka. Hon har bekymmersfritt tänkt att allt går att lösa. Därför står hon nu här med en alldeles för liten väska som alldeles för mycket ska rymmas i, eftersom man sagt att det ska vara mjuka väskor så att spriten från Tyskland får plats. Detta innebär att Lacrimae nu i princip står och hoppar på en ryggsäck för att få ner så mycket som möjligt... Suck.

Tur är väl att någon planerar i alla fall. Resan kommer att göras med M:s skruttisbil, men tanken är att vi lånar någons (större) bil i Helsingborg och tuffar vidare mot Tyskland. Sen kommer en person köra upp det som inte går ner i golfen när han ändå ska up till Stockholm. Det är bra med lastbilschafförer i bekantskapskretsen. =)

Lacrimae måste minimera innehållet i sina neccecärer också, för att få plats med allt. Det är inte lätt när det är svårt... Så snart kommer Lacrimae sticka iväg till M och A för att spendera natten där, blir enklare så imorgon bitti, eftersom alla som ska med förutom Lacrimae råkar bo i söderförort. När nu Lacrimae kommer iväg hemifrån. Vem fan får just idag för sig att nu ska vi tvätta överkast och andra onödiga saker som tar femhundra år på sig att torka? Annat än Lacrimae då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0