Dagens outfit ;)

Lacrimae gillar att småläsa främmande människors bloggar. Bara klicka på måfå och hamna rakt i en okänd människas tankar. En reflektion Lacrimae gjort är att väldigt många har ett stående tema i form av dagens outfit, med seriösa bilder där personen ifråga försöker leka modell... Hur underhållande som helst, eftersom Lacrimae inbillar sig att det är gjort med glimten i ögat... Eller? Motsatsen skulle skrämma skiten ur Lacrimae så hon föredrar att leva i sin egen bubbla.

Men ämnet till ära tänkte Lacrimae beskriva sin egen mycket moderiktiga klädsel för dagen:

Ett par för stora jeans som är trasiga litet varstans och superslitna. Världens skönaste brallor enligt Lacrimae. Visst, hon är bara hemma och slappar idag, men hon ska ut en kort sväng sen och tänker inte bemöda sig med att byta. Detta har Lacrimae matchat med en grönvit munktröja. Man måste ära sitt lag anser Lacrimae. Dessutom är den skön. Problemet är bara att eftersom brallorna är för stora och tröjan inte så lång får man passa sig, det gäller att inte sträcka sig uppåt till exempel, om man inte vill visa hela magen. Så när Lacrimae går ut kommer nog tröjan bytas ut mot en något längre grå dito. För närvarande är Lacrimae barfota men kommer vid utgång att sätta på sig ett par mycket trendiga löparskor av märket Nike (gissa hur mycket pengar Lacrimae fick för att "råka" nämna ett märke sådär i förbifarten ;)). Detta kommer att toppas med en svart vårjacka från Maxmara och en lila halsduk från H&M.  Fan, Lacrimae kommer ju kunna lösa sina bolån inom kort om det fortsätter såhär ;)

Lacrimae ska nu försöka lokalisera sina solglasögon (Dior) och torka sitt hår (hårtork från Tony & Guy). Sen ska hon ta sin väska (Marc O'Polo) och sina nycklar. Fan, Lacrimae vet ju inte vem som tillverkat nycklarna... Men misströsta icke, det ska Lacrimae ta reda på. Hon kommer sedan ta sig ut för att avnjuta årets första glass på sin promenad vid Norr Mälarstrand. Lacrimae återkommer säkert med en rapport om vad det var för glass samt en recension av den ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0