Och så var det åter måndag

Lacrimae börjar bli gammal. Igår var hon så slutkörd efter helgens eskapader att hon inte lyckades ta sig ur sängen förrän omkring halv två... Och då var det verkligen en kamp, både kropp och psyke formligen skrek efter mer vila. Ett tydligt tecken på att Lacrimae borde börja ta det litet lugnare. Men lyssnar Lacrimae på sig själv? Tydligen inte, eftersom hon har saker inplanerade varenda kväll den här veckan, och utöver det äckligt mycket att göra på jobbet (när är det inte mycket att göra på Lacrimae jobb, frågar kanske den uppmärksamme. Svaret är naturligtvis aldrig, men Lacrimae lever i förnekelse.) Vila kan man göra i nästa liv, är uppenbarligen Lacrimaes motto för ögonblicket.

I alla fall, Lacrimae fick en bra sak gjord igår, (vilket för övrigt också är ett tecken på att hon börjar bli gammal...) hon sorterade om sina viktiga papper, två pärmar blev fyra, och nu finns alla kontoutdrag från femtioelva år tillbaka, deklarationer, räkningar, jobbpapper och så vidare prydligt strukturerade i Lacrimaes hylla. Är hon bra, or what? (Och erkänn att det är värt minst en halv vuxenpoäng!)

Imorgon blir det fotboll. Lacrimae ska tillsammans med några vänner placera sig på en trevlig pub välsignad med en storbildstv, och se Bajen krossa Malmö. Kommer bli superkul, det är Lacrimae övertygad om.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0