Känns som söndag. And a bloody sunday it is...

Scenario: Lacrimae ligger i sängen och filosoferar över allt som är ont och orättvist mot henne just nu.

Soundtrack: W.A.S.P-- What I'll Never Find

Varför varför varför kan Lacrimae inte sluta obsessa över saker hon inte kan styra? Saker som redan har hänt har hänt, det går inte alltid att förändra. Så det hjälper liksom inte att älta saker och ting till leda, det förändrar ingenting. "Om bara ditt".. eller "om bara datt..." är liksom inte ett acceptabelt tankesätt längre. Lacrimae måste sluta leva mitt bland sina misslyckanden hela tiden. De är alldeles för många och alldeles för stora för att hela tiden ha tätt inpå sig. Och fortsätter det såhär kommer hela Lacrimaes liv vara uppslukat av onödiga couldawouldashoulda-tankar, och till slut kommer hon bara vara bitter, inte charmigt cynisk som hon är nu... ;)

Idag har varit en totalt improduktiv dag för Lacrimae, behövligt, förvisso, men när man redan känner sig misslyckad så är det ganska bra att ha fått något gjort som får en att känna sig nyttig. Antar att Lacrimae för nöja sig med att känna sig duktig över att ha diskat, för det är ungefär det mest avancerade som skett idag... Om man inte räknar med långpromenaden, förstås. Fast, det var ju den som triggade igång alla djävla tankar i Lacrimaes skalle, så det är kanske inte att betrakta som bra.

Lacrimae behöver helt enkelt sysselsättas twentyfourseven just nu för att inte tänka för mycket, verkar det som. Nån som vill komma över och leka?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0