Det kan bara inte bli rätt

Uppenbarligen inte för Lacrimae i alla fall. Hon har längtat efter fredagskvällen ganska länge nu, eftersom det skulle vara första gången på ett bra tag som Lacimae skulle vara helt ensam och inte behöva gå upp tidigt morgonen efter. Men istället för att njuta av allting så kan Lacrimae inte stå ut med att vara ensam. Hon står inte ut med alla tankar som snurrar runt i huvudet. Kan inte stänga av skiten, det går på repeat utan att tystna. Lacrimae har försökt läsa, kolla på film, spela något spel, göra ingenting... you name it. Och ingenting har hjälpt. Det skulle väl vara ganska lustigt, om det inte vore för att det är förbannat jobbigt. Lacrimae blir inte nöjd hur det än blir. Lacrimae står inte ut i sällskap med andra människor just nu, och hon står inte ut med att bara ha sig själv heller. Inte de bästa förutsättningarna för att känna sig tillfreds med livet, universum och allting direkt.

Imorgon ska Lacrimae träffa några vänner och bekanta över fika och middag, det kommer vara par, och så Lacrimae. Varför händer aldrig något överaskande, liksom? Tillbaka på temat att inget blir rätt, Lacrimae vill inte ha ett förhållande. Men Lacrimae trivs inte riktigt med att vara enda singeln i ett sällskap heller... Får väl se hur länge Lacrimae kommer orka stanna, hon ska träffa några andra vänner senare för spelkväll och eventuell utgång. Och det lovar Lacrimae sig själv, även om det blir utgång, så blir det inget nytt fling. Inte den här helgen. Ingenting blir bättre av att Lacrimae trasslar in sig i något med ytterligare någon människa just nu.

Lacrimae är ledig på måndag och tisdag, och har planerat att skaffa sig någon till vuxenpoäng. Hon tänker nämligen lägga upp en budget och fixa en matlista för den kommande månaden... Får väl se hur bra det går med det, Lacrimae har lyckats bråka med sin mor för ett par dagar sen, och hon skulle behöva tantens hjälp till detta, eftersom gumman råkar vara ekonom.

Lacrimae ska gå och lägga sig nu, sätta på nån bra skiva och hoppas på att kunna somna. Skulle inte det gå får väl Lacrimae ta till den stora sömnsläggan... "Högtidligt trädde den satte Buck Mulligan fram från det översta trappsteget..." Om den boken kunde säljas i pillerform skulle Stilnoct tappa förbannat stor andel av marknaden. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0