No pain no gain

Lacrimae har utrustat sig själv med ytterligare en bit metall som pryder kroppen. Med andra ord, en ny piercing är nu på plats... Var något av en planerad impulshandling. Alltså, Lacrimae har velat göra den väldigt länge, planerat och pratat med en kompis om detta i en halv evighet, men aldrig kommit till skott, eftersom hon är en fegis. Men igår small det, mitt i julshoppingen. Skönt var det inte, det kan Lacrimae tryggt säga. Men värt det? Jajamän! Lacrimae älskar älskar älskar sin nya prydnad och planerar redan för nästa. Nån gång i vår eller så.

Lacrimae fick inte lägenheten för övrigt. Dels för att den blev något för dyr, dels för att hon kommit fram till att hon inte vill bo på den delen av Söder. Fortsättning följer, något kommer garanterat att köpas inom de närmaste månaderna, Lacrimae måste verkligen härifrån.

Veckan som ligger framför Lacrimae ser ut som de flesta andra, alldeles för mycket att göra.... Hur mycket jobb som helst, saker att göra varje kväll, och sen bär det av till Favoritstaden på fredag med beräknad hemkomst söndag (helst år 2035...)

Kommentarer
Postat av: Charming man

Alla verkar ha för mycket att göra nuförtiden!

2007-12-09 @ 22:51:22
URL: http://failures.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0