No name

Lacrimae är helt djävla slutkörd idag... Hon har sovit omkring tio timmar, (lämnade sängen något omtöcknad omkring halv tre i eftermiddags....) Natten spenderades med ett Grey's Anatomy-marathon, ganska trevligt, men kanske inte det vettigaste någonsin, med tanke på att Lacrimae med andra ord nu lyckats vända dygnet ordentligt, och hon skall jobba på torsdag...

Inga sammanhängande tankar alls just nu, småtittar litet på trollkarlen från Oz, bälgar i sig kaffe som om det vore vatten och Lacrimae varit i en öken de senaste månaderna och småtittar litet på bostadsannonser. Finns bara ett fåtal ute just nu, jul och allt som det är, men en och annan lägenhet av intresse finns faktiskt. Lacrimae kommer snart att köpa vilket råtthål som helst bara för att komma härifrån... Fast det har blivit mycket lättare att vara här, det måste Lacrimae tillstå. Sen hon bestämde sig för att flytta, och därmed kan se ett slut på den nuvarande situationen, är den också mycket lättare att hantera. Fast lättare innebär inte lätt, precis... Den som lever får se.

Lacrimae tänkte fortsätta dagen i samma anda som den börjat, ta det djävligt lugnt, inte lyfta ett finger i onödan och bara vara. Kanske ta en långpromenad, om det inte vore för att det ser så förbannat tråkigt ut ute. Kanske ta sig till en komis och bara snacka skit, fast det känns som onödigt mycket arbete, eftersom det involverar aktiviteter som att klä på sig, och det känns som överdrivet mycket arbete just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0